Den første kvinnelige bøter i Danmark for å ha på seg full

canada goose jakke STOCKHOLM: En 28 år gammel kvinne som bærer en niqab på fredag ​​ble den første personen i Danmark til å bli bøtelagt for å krenke en ny kontroversiell lov som forbyder fullstendig islamsk slør i Canada. canada goose jakke

canada goose salg Politiet ble kalt til et kjøpesenter i Horsholm, i nordøstlige Nordsjaelland, hvor kvinnen hadde blitt involvert i et slag med en annen kvinne som hadde forsøkt å rive hennes niqab av, sa politidirektør David Borchersen til nyhetsbyrået Ritzau. canada goose salg

canada goose jakker dame Kvinnen ble informert om at hun ville få bøter på 1000 kroner (156 euro, 134 euro) i posten, og ble fortalt å enten fjerne sløret eller forlate det offentlige rommet. canada goose jakker dame

canada goose trillium ‚Hun valgte sistnevnte,‘ sa Borchersen. canada goose trillium

canada goose jakke dame Fra og med 1. august bærer en burqa, som dekker en persons hele ansiktet, eller som viser bare øynene, offentliggjører en bonde på 1000 kroner. canada goose jakke dame

Gjentatte brudd blir bøtelagt opp til 10.000 kroner.

Forbudet retter seg også mot canada goose outlet annet tilbehør som skjuler ansiktet som balaklavas, masker og falske skjegg.

Menneskerettighetskampanjer har slått forbudet som et brudd på kvinners rettigheter, mens støttespillere hevder at det muliggjør en bedre integrering av muslimske innvandrere i det danske samfunnet. Hele ansiktsløftet er et problem med hot-knapp i hele Europa.

canada goose victoria Belgia, Frankrike, Tyskland og Østerrike har allerede pålagt forbud eller partielle forbud. canada goose victoria

SEOUL: Nordkoreansk leder Kim Jong Un ønsker at pave Francis skal besøke det offisielt ateistiske landet, sa Sør-Korea tirsdag.

canada goose jakker herre Sør-Koreas presidentkontor sa i en uttalelse at Kim fortalte president Moon Jae under toppmøtet i forrige måned at paven ville bli ‚entusiastisk‘ velkommen i Nord-Korea. canada goose jakker herre

Kim har vært intensivt engasjert i diplomati de siste månedene i det som er sett på som et forsøk på å utnytte sitt atomvåpenprogram for å lette økonomiske sanksjoner og militærtrykk.

Nordkorea kontrollerer strengt folkets religiøse aktiviteter, og en lignende invitasjon for da Pave John Paul II å besøke etter at et interkoreansk toppmøte i 2000 aldri resulterte i et møte. Vatikanet insisterte på det tidspunktet at et pavalt besøk bare ville være mulig dersom katolske prester ble akseptert i Nord-Korea.

canada goose herre Moon planlegger å formidle Kims ønske om et pavalt besøk når han reiser til Vatikanet neste måned. Månen sa på mandag at han forventer at Kim canada goose outlet i USA snart kan besøke Russland og muligens holde et toppmøte med japansk Statsminister Shinzo Abe. canada goose herre

canada goose Vatikanet kommenterte ikke Canada muligheten for et pavalt besøk. Men straks etter nyheten utgav Vatikanets pressekontor en erklæring som bekrefter at paven ville motta Sørkosas president i et publikum ved Vatikanet på oktober 18. canada goose

canada goose norge Vatikanets talsmann Greg Burke sa at publikum kommer en dag etter at Vatikanets statssekretær, kardinal Pietro Parolin, feirer en masse for fred på den koreanske halvøya i Peterskirken, hvor Moon vil delta. canada goose norge

canada goose dame Francis besøkte Sør-Korea i august 2014. På flyet tur tilbake til Roma, uttrykte han håp om at divisjonene ville bli overvunnet, og sa at ‚to koreas er brødre, de snakker samme språk.‘ canada goose dame

canada goose jakke herre ‚Når du snakker det samme språket, er det fordi du har samme mor, og dette gir oss håp,‘ sa paven. ‚Lidelsen av divisjonen i divisjonen er stor, og jeg forstår dette og ber om at det slutter.‘ canada goose jakke herre

Nordkoreas rapporterte overtid kommer noen uker etter at Vatikanet har signert et landemerkeavtale med kommunistiske Kina, Nordkoreas nærmeste allierte, over biskops nominasjoner, med sikte på å avslutte tiår med spenninger som bidro til å dele den kinesiske kirken og hindret innsatsen for å forbedre forholdet mellom Kina og Vatikanet.

canada goose victoria parka Paolo Affatato, Asia-redaktør for Fides-katolske nyhetsbyrå, sa at et besøk av paven til Nord-Korea ville ‚gi konkret støtte til fredsprosessen‘ på den koreanske halvøya. canada goose victoria parka

‚Nord-Korea kan ses i rammen av stor oppmerksomhet at paven og Holy See betaler til Øst-Asia‘ med en klar bevissthet om ‚politiske og diplomatiske utbytter som fred ville bringe på globalt plan‘, sa han sa.

Etter en uvanlig provoserende kjøring av våpenforsøk i fjor, har Kim vært på diplomatisk offensiv siden begynnelsen av året.

canada goose outlet Han initierte tilbud til toppmøter med Seoul og Washington, som ledet https://www.canada-goose-jakker.com tre møter med Moon og et høyt koreografert juni-toppmøte med USAs president Donald Trump, der de utstedte et ambisjonelt mål for en kjernefysisk fri halvøy, uten å beskrive hvordan eller når det skulle oppstå. canada goose outlet

Kim har presentert seg som en internasjonal statsmann, som deler mat, vin og latter med sørkoreanske tjenestemenn og ser ut til å være helt rolig når han møter med Singapore Trump i Singapore.

Men kjernefysiske forhandlinger mellom Nord-Korea og USA i etterkant av toppmøtet gikk opp til en steinete start. Norden anklager Washington for å gjøre ‚gangster som‘ ensidige krav til kjernefysisk tiltak, og krever at sanksjoner løftes før videre fremdrift i nukleare samtaler.

Det er tvil om Kim er villig til å fullstendig avstå fra sitt lands nasjonale kjernefysiske våpen, som han kan se Canada Goose utløp i Vancouver som en sterkere garanti for overlevelse enn hva som helst sikkerhetsforsikringer USA kunne gi.