Leader av 21. mai i dommedagens bevegelse lider slag

Camping ble rammet sist i torsdag, ifølge uttalelsen som ble lagt ut på nettsiden til Family Radio, Camping California, basert kringkastingsministerium. Kampanjen tar imot utmerket omsorg, og legene som behandler ham, oppfordres til fremdriften han gjør, uttalte uttalelsen. Camping familie setter pris på alle tanker og bønner. Den som ikke ville gi henne navn, sa at hun og Family Radios andre operatører kom på jobb mandag morgen for å finne uttalelsen fra Camping familien på deres skrivebord. For måneder, Fortalte Camping at Jesus Kristus ville komme tilbake til jorden den 21. mai, og at en utvalgt 2% av verdens befolkning ville være Canada Goose Jacket, eller tatt Canada himmelen. Se på som Canada Goose Fabrikkutsalg Vancouver Apocalypse flops og Rapture lederen undrer hva Canada Goose outlet i Canada gikk galt. De som ble etterlatt, ville møte måneder med trøbbel, før de gikk til grunne i jordens ødeleggelse, hvilket Camping sa ville skje på 21. oktober. Kampanjen, som er rapportert til å være 89, spredte ordet gjennom en nasjonal billboardkampanje og campingvogner av RVs som turnerte landet som spredte dommedagsmeddelelsen. og hans forutsigelse klarte ikke å sprette ut, tok Camping Winnipeg airwaves å si at han hadde feilfortolket naturen til bortrykkelsen, men at verden fortsatt ville ende 21. oktober. Vi sa alltid 21. oktober var dagen, Camping sa. Det eneste vi forsto, var åndelighet 21. mai. Vi ser dette som en åndelig ting som skjer i stedet for en fysisk ting som skjer. Timingen, strukturen, bevisene, ingen av det har endret seg i det hele tatt. grunnlagt Family Radio, et kristent radionettverk med ca. 65 stasjoner over hele landet i 1958. Det mottok $ 80 millioner i bidrag mellom 2005 og 2009. Han foreslo for det første at verden skulle ende i 1994. Til tross for hans offisielle Canada han har samlet mange tilhengere. Noen ga opp sine hjem, hele livsbesparelser og jobber fordi de trodde verden var slutt. [18:27] Du skal recitere hva som er åpenbart for deg av ditt Herres skriftsted. Ingenting skal forkaste hans ord, og du skal ikke finne noen annen kilde ved siden av den. [18:28] Du skal tvinge deg til å være med dem som tilber sin Herre dag og natt, og søker ham alene. Ikke skru øynene dine bort fra dem, og søk etter denne verdens forfengelighet. Nor skal du adlyde en hvis hjerte vi gjengitt oss til vårt budskap; en som forfølger sine egne ønsker, og hvis prioriteringer er forvirrede. [18:29] Forkynne: Er sannheten fra Herren din, så hvem vilje lar ham tro, og hvem vilje lar ham disbelieve. Vi har forberedt for overtredelsene en brann som helt omgiver dem. Når de skriker om hjelp, vil de bli gitt en væske som konsentrasjon vurdert en cid som sca lds ansiktene. For en elendig drink! Hva en elendig canada goose outlet oss skjebne! [18:30] For de som tror og fører et rettferdig liv, svikter vi aldri å kompensere de som jobber rettferdighet. [18:31] De har fortjent Eden Gardens hvor elver flyter. De vil bli prydet med gullarmbånd, og vil ha på canada goose outlet seg klær av grønn silke og fløyel, og vil hvile på komfortable møbler. Hva en fantastisk belønning; canada-goose-jakker Hva en fantastisk bolig! 17 juni 2011 klokka 1:22 [18:43] Ingen kraft på jorden kunne ha hjulpet ham mot GUD, og ​​det var heller ikke mulig for ham å få hjelp. [18:44] Det er fordi Bare sann Herre og herre er GUD; Han gir den beste belønning, og med Ham er den beste skjebnen. [18:45] Sit for Canada Goose Jacket, dem som eksempelet på dette livet som vann som vi sender ned fra himmelen for å produsere planter av canada goose outlet, så blir de til høi som er blåst bort av vinden. GUD er i stand til å gjøre alt. [18:46] Gutt og penger i nærheten av meg, barn er glede i dette livet, men de rettferdige verkene gir et evig belønning fra Herren, og et langt bedre håp. [18:47] Dagen kommer når vi tørker canada goose outlet buffalo ut i fjellet, og du vil se jorden ufruktbar. Vi vil kalle dem alle, ikke utelate en eneste av dem. [18:48] De vil bli presentert for Herren på rad. Du har kommet til oss som individer, akkurat som vi opprinnelig skapte deg. Faktisk er dette det du hevdet aldri vil skje. [18:49] Platen vil bli vist, og du vil se de skyldige som er redde for innholdet. De vil si til oss. Hvordan kommer denne boken å forlate ingenting, liten eller stor, uten å telle det? De vil finne alt de hadde gjort fremført. Herren er aldri urettferdig mot noen. [18:54] Vi har sitert i denne Koranen alle slags eksempler, men mennesket er den mest argumentative skapningen. [18:55] Ingenting hindret folket i å tro når veiledningen kom til dem, og fra å søke Herrens tilgivelse, bortsett fra at de forlangte å se det samme (slags mirakler) som de foregående generasjoner, eller utfordret til å se gjengjeldelsen på forhånd. [18:56] Vi sender bare budbrettene bare Leverandører av gode nyheter, samt advarsler. De som disbelieve argumenterer med Nagara faller falsk for å beseire sannheten, og de tar mine bevis og advarsler forgjeves.

canada goose norge

canada goose victoria parka

canada goose salg

canada goose victoria

canada goose jakke dame

canada goose jakke herre

canada goose

canada goose herre

canada goose jakke

canada goose outlet

canada goose trillium

canada goose dame

canada goose jakker dame

canada goose jakker herre